Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv! Ce condiții pune mama Luizei ca să dea probele ADN

Exclusiv! Ce condiții pune mama Luizei ca să dea probele ADN

Exclusiv! Ce condiții pune mama Luizei ca să dea probele ADN
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Sep 2019   •   17:16

Răsturnare de situație la Caracal. După toate incidentele de vineri în urma cărora mama Luizei Melencu a ajuns la spital, sâmbătă, femeia a decis să colaboreze cu anchetatorii și să dea probe ADN.

"Domnul avocat Tonel Pop a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice și să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuții am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București pentru recoltare de către organele de anchetă, pentru că nu am posibilități materiale, mai ales că m-au amendat cu 5.000 de lei.

În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm la acest moment. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu. Cineva trebuia să ne spună în ce condiții să ne ia aceste probe, pentru că eu le-am dat aceste probe", a spus Monica Melencu.

Cu o zi îniante, polițiștii au descins cu mascați la locuința familiei Melencu, pentru a o obliga pe femeie să coopereze. Monica Melencu a refuzat timp de mai multe zile să permită prelevarea unor noi mostre de material genetic pentru uzul anchetei.

Femeia bănuiește că ADN-ul ei ar putea fi folosit la măsluirea probelor, cu scopul de a închide dosarul Luizei. Procurorii de la DIICOT au nevoie de un nou set de probe ADN de la Monica Melencu pentru a le trimite în Statele Unite, unde experții de la FBI le vor folosi pentru a determina dacă oasele găsite la liziera pădurii de lângă Caracal aparțin Luizei.

Poliţiştii de la crimă organizată au fost din nou, sâmbătă, acasă la familia Luizei. Au vrut să discute cu mama fetei şi să stabilească data la care femeia va fi dusă la DIICOT pentru recoltarea de noi probe ADN.

Mama Luizei Melencu a fost externată dimineaţă din Spitalul Județean din Craiova, unde a ajuns în urma scandalului de vineri.

Bunicul Luizei mai rămâne internat câteva zile. El a fost transferat la clinica de cardiologie a spitalului pentru noi investigaţii. Medicii le-au recomandat ambilor să meargă la psihiolog pentru a putea face faţă mai uşor situaţiei grele prin care trec.

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close