Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv! Ce spune medicul care era de gardă în noaptea răpirii Alexandrei

Exclusiv! Ce spune medicul care era de gardă în noaptea răpirii Alexandrei

Exclusiv! Ce spune medicul care era de gardă în noaptea răpirii Alexandrei
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
23 Aug 2019   •   13:39

Medicul care era de gardă în noaptea răpirii Alexandrei vorbeşte pentru prima dată.

Doctorul spune că poliţiştii nu aveau voie să meargă la intervenţie fără o ambulanţă în condiţiile în care era vorba despre o minoră, iar fata menţionase în discuţiile cu agenţii că a fost violată.

Cu toate astea, nimeni nu a solicitat un echipaj medical la casa lui Dincă nici pe 25 iulie, nici în dimineaţa zilei de 26.

 ''Nu a fost nicio ambulanţă la locul acestei crize. Vă dați seama că auzeam de viol, automat fata de la STS trebuia să treacă. Am înțeles că a consemnat sechestrare de persoane. Mai era și violul tot așa de important, noi pe viol aveam dreptul să mergem la persoană obligatoriu. Că mergem cu poliția obligatoriu, nici nu se mai punea problema să mai stăm până a doua zi la ora 6. În mod obligatoriu trebuia să fie și ambulanța pe diagnosticul de viol. Dacă trec ore, noi anunțăm COS și automat se știa în toate forurile superioare. Nu aveau adresă? Ce făceam noi? Le puneam la dispoziție o ambulanță, o scoteam din funcțiune, când găsiți, avem mașina și intrăm la persoana violată, deci cineva nu a vrut să participe ambulanța. Absolut nimeni nu ne-a solicitat. Am avut activități de rutină în zona Caracal'', a spus medicul.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close