Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. Imagini de la percheziţia care îl incriminează pe şeful de la Crimă Organizată Alba, Traian Berbeceanu

EXCLUSIV. Imagini de la percheziţia care îl incriminează pe şeful de la Crimă Organizată Alba, Traian Berbeceanu

EXCLUSIV. Imagini de la percheziţia care îl incriminează pe şeful de la Crimă Organizată Alba, Traian Berbeceanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Oct 2013   •   16:37

Antena 3 a obţinut în exclusivitate imagini de la percheziţiile agenţilor de la Biroul pentru Combaterea Crimei Organizate Alba. Imaginile par să susţină acuzaţia care i se aduce lui Traian Berbeceanu, şeful Biroului, aceea de sprijinire a unei grupări suspectate de evaziune fiscală cu produse petroliere.

În acest caz, percheziţia nu are nimic în comun cu o acţiune clasică de acest gen: fără descinderi în forţă, fără agitaţie, fără suspecţi în pijamale, abia treziţi din somn. Imaginile lasă de înţeles că poliţiştii erau aşteptaţi: în locuinţa percheziţionată luminile erau aprinse, iar suspecţii deschid foarte amabili uşa.

Şeful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seară, pentru 29 de zile, în baza unei decizii a Curţii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere.


×
Subiecte în articol: perchezitii Traian berbeceanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close