Antena 3 CNN Actualitate Explozie de bucurie după victoria Simonei Halep: "E senzaţională, are mari şanse să îi facă faţă Sharapovei". "Aduce cinste României"

Explozie de bucurie după victoria Simonei Halep: "E senzaţională, are mari şanse să îi facă faţă Sharapovei". "Aduce cinste României"

Explozie de bucurie după victoria Simonei Halep: "E senzaţională, are mari şanse să îi facă faţă Sharapovei". "Aduce cinste României"
06 Iun 2014   •   11:49

A fost explozie de bucurie pe Facebook după victoria Simonei Halep. Sute de oameni s-au fotografiat cu bannere pe care stă scris mesajul "O susţin pe Simona Halep".

Impresionaţi de performanţa Simonei Halep, românii îi sunt alături şi îşi exprimă mândria de a avea o sportivă de asemenea calibru în ţara lor.

"E senzaţională. Nu sunt un expert în tenis, dar am văzut cum loveşte, cum se mişcă în teren. Cred că are mari şanse să îi facă faţă Mariei Sharapova", a afirmat un bărbat, întrebat de reporterul Antena 3 dacă a văzut meciul de ieri al Simonei Halep.

"E o sportivă foarte bună. Aduce cinste României. Sportul e singurul lucru care ne mai aduce cinste", a afirmat un alt bărbat.

Pentru a marca rezultatul extraordinar al Simonei, Antena 3 va transmite în direct, mâine de la ora 16:00, finala de la Paris, în parteneriat cu Eurosport.

Trimiteţi mesajele voastre de încurajare pentru Simona Halep, pe adresa de mail [email protected]

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close