Antena 3 CNN Actualitate Explozie la CET SUD din Capitală. Patru persoane au suferit arsuri la faţă şi membre

Explozie la CET SUD din Capitală. Patru persoane au suferit arsuri la faţă şi membre

Explozie la CET SUD din Capitală. Patru persoane au suferit arsuri la faţă şi membre
03 Dec 2012   •   09:13

O explozie a avut loc, luni dimineaţă, la Centrala Electrotermică (CET) SUD din Capitală, în urma căreia patru persoane au fost rănite.

La faţa locului au fost trimise patru echipaje cu medic, care au acordat primul ajutor răniţilor. ''Cele patru victime au fost stabilizate. Una dintre ele urmează să fie transportată la Spitalul de arşi, două la Bagdasar Arseni şi o alta la Spitalul 'Sf. Ioan''', a declarat  Cristian Pandrea, medic primar UPU Floreasca.

Pandrea a precizat că trei dintre victime au arsuri la membre, iar a patra este rănită mai grav, având şi arsuri la faţă, informează Mediafax.
  
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a trimis la locul exploziei echipaje de prim ajutor, nefiind solicitată intervenţia pompierilor cu autospeciale.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a început deja cercetările în cazul exploziei la CET Sud, din informaţiile primite de la faţa locului fiind vorba de o explozie la cazanul 5 al termocentralei. Potrivit directorului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, Constantin Bujor, explozia a fost urmată de un incendiu, acesta fiind stins însă de echipajele de intervenţie ale centralei până la sosirea pompierilor.
   


×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close