EXPLOZIE la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte. Cinci oameni au fost răniţi

de D.D.    |    26 Aug 2013   •   16:55
EXPLOZIE la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte. Cinci oameni au fost răniţi Foto: Antena 3

Cinci oameni au fost răniţi în urma unei explozii produse la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte. Doi dintre răniţi au fost transportaţi de urgenţă la un spital din Bucureşti..

Unul dintre răniţii transferaţi în Capitală este în stare stabilă, iar celălalt este într-o stare mai gravă, având arsuri de gradul al doilea pe mâini, pe faţă şi pe torace.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, deflagraţia nu a fost anunţată la 112, iar cei cinci răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte cu ambulanţa combinatului, dar şi cu maşini ale angajaţilor.


"Noi nu am fost anunţaţi de incident prin 112 şi nu ni s-a cerut sprijinul pentru a interveni la Combinatul de Oţeluri Speciale din Târgovişte. Nu cunoaştem cauza exploziei", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, maior Edurd Ţelea, citat de Mediafax.

Primele date furnizate de Poliţie arată că explozia s-a produs la o secţie a Oţelăriei Electrice nr. 2, din cauza unei acumulări de gaze.

Inspecţia Muncii a declanşat o anchetă la combinat.

Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte este fosta companie Mechel Târgovişte.x close