Antena 3 CNN Actualitate Fabulos! Cât valorează ținuta cu care era Elena Udrea în momentul arestării

Fabulos! Cât valorează ținuta cu care era Elena Udrea în momentul arestării

Fabulos! Cât valorează ținuta cu care era Elena Udrea în momentul arestării
Sursa foto: foto: captura video
04 Oct 2018   •   16:46

Elena Udrea a ajuns în arestul poliției din Costa Rica încălțată cu o pereche de sandale albe, Hermes, al căror preț este de aproape 700 de dolari.

În momentul arestării, Elena Udrea a fost ridicată de Interpol din Costa Rica în timp ce își bea cafeaua la cafeneaua ei preferată, Starbucks din San Jose, o locație aflată în apropiere de locuința sa, scrie Libertatea.

În dimineața zilei de ieri, fostul ministru al Turismului s-a îmbrăcat cu un tricou alb, o pereche de jeași mulați și sandale Hermes Oran al căror preț este de 680 de dolari.

Din imaginile apărute în mediul online se poate vedea că Udrea are la brâu o curea neagră de la Chanel, iar prețul unui astfel de accesoriu poate ajunge la 850 de dolari, așa cum se poate observa pe site-ul oficial al casei de modă franceze.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri seara de Interpol în Costa Rica, în zona Sabana Oeste. Cele două, care sunt căutate pentru a ispăși pedepse pronunțate de justiția din România, au fost ridicate de pe stradă, la câteva ore una după cealaltă.

Cele două femei au fost plasate în custodie judiciară în San Jose, anunță Organismului Judiciar de Investigație din Costa Rica.

Vestea reținerii lui Udrea apare la două săptămâni după ce aceasta a născut o fetiță.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close