Antena 3 CNN Actualitate Familie din Capitală, la un pas de o tragedie ca cea din Timișoara! Un copil de 3 ani și mama acestuia s-au intoxicat cu substanțe folosite în deratizare

Familie din Capitală, la un pas de o tragedie ca cea din Timișoara! Un copil de 3 ani și mama acestuia s-au intoxicat cu substanțe folosite în deratizare

Familie din Capitală, la un pas de o tragedie ca cea din Timișoara! Un copil de 3 ani și mama acestuia s-au intoxicat cu substanțe folosite în deratizare
19 Noi 2019   •   18:01

O familie din Capitală a intrat în panică după ce cazul din Timișoara, în urma căruia 3 persoane au murit din cauza efectuării unei deratizări într-un bloc și alte 9 persoane au fost rănite. Mai mult sau mai puțin, un bărbat, soția acestuia, dar și fetița lor de numai 3 anișori au trecut printr-un incident similar.

Bărbatul a povestit pentru libertatea.ro că soția și fetița lui au ajuns în stare gravă la spital, iar pe fișa de analize scria un singur lucru: intoxicare cu substanțe pentru gândaci.

”Când am văzut ce s-a întâmplat la Timișoara, soția mea a început să plângă. Pentru că am fost la un pas de a ni se întâmpla acest lucru” a spus bărbatul.

”O firmă, adusă de administrator, pusese afișe pe uși că va face deratizare împotriva gîndacilor. Dar nu a spus că va face și împotriva oamenilor. Până după-amiază s-au chinuit medicii, au reușit să elimine efectul substanțelor. Pe hîrtiile de externare chiar așa scria: intoxicație cu substanțe împotriva gândacilor” a mai completat acesta, pentru sursa citată.

Totul s-a petrecut în urmă cu 4 luni și, din fericire, povestea s-a terminat cu bine. În Timișoara, din cauza unei deratizări ce a fost efectuată într-o scară de bloc, 3 persoane, printre care un bebeluș au murit și alte 9 au fost internate în stare gravă, la spital.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close