Antena 3 CNN Actualitate Fără bani şi fără căldură: Zeci de arădeni stau în frig, reclamând că au fost înşelaţi de un bărbat ce le monta centrale

Fără bani şi fără căldură: Zeci de arădeni stau în frig, reclamând că au fost înşelaţi de un bărbat ce le monta centrale

Fără bani şi fără căldură: Zeci de arădeni stau în frig, reclamând că au fost înşelaţi de un bărbat ce le monta centrale
Sursa foto: Foto: a1.ro
de S.T.    |    09 Noi 2012   •   19:12

Peste 50 de familii din Arad au depus, vineri, reclamaţii la autorităţi, spunând că au fost înşelate de un bărbat căruia i-au plătit zeci de mii de lei pentru montarea centralelor pe gaz, după ce s-au debranşat de la sistemul public de încălzire, însă lucrările nu au fost executate şi stau în frig, informează Mediafax.

Începând de vineri dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad şi la Poliţie au fost depuse reclamaţii în numele a peste 50 de familii din două blocuri situate în cartierul Micălaca, oamenii susţinând că au fost înşelaţi cu zeci de mii de lei de un bărbat care urma să le monteze centrale de apartament.

Potrivit reclamanţilor, în luna august au contactat un bărbat pentru a le instala centrale pe gaz, bărbatul prezentându-se ca fiind angajat la distribuitorul de gaz şi asociat la o firmă autorizată pentru lucrările solicitate.

Bărbatul ar fi cerut în avans sume importante, pagubiţii susţinând că au plătit până la 7.000 de lei de familie, fără a primi chitanţe.
  
Administratorul unuia dintre blocurile afectate afirmă că bărbatul i-a fost recomandat şi că părea de încredere, purtând inclusiv salopetă cu numele firmei distribuitoare de gaz şi un ecuson.
 
Poliţiştii urmează să-l identifice pe suspect, care ar urma să fie cercetat pentru fals în acte, uz de fals şi înşelăciune.

Familiile afectate se plâng că nu mai au bani pentru a angaja altă firmă, fiind nevoite să stea în frig, în locuinţe fiind temperaturi cuprinse între şase şi 12 grade.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close