Antena 3 CNN Actualitate Fata de 14 din Bacău, care dispăruse de acasă după o ceartă cu familia, a fost găsită

Fata de 14 din Bacău, care dispăruse de acasă după o ceartă cu familia, a fost găsită

Fata de 14 din Bacău, care dispăruse de acasă după o ceartă cu familia, a fost găsită
Sursa foto: Foto: bacau.net
01 Oct 2019   •   10:17

Andreea Clara Chiru, adolescenta de 14 ani dispărută de patru zile de acasă, a fost găsită. 

Familia fetei a fost disperată în toate aceste patru zile, de când nu s-a mai ştiut nimic de ea. Totul a pornit într-o seară, când mama şi fata ar fi avut o discuţie după ce mama acesteia ar fi primit nişte poze care o surprindeau pe fiica sa fumând. După această dicuţie lucrurile ar fi reintrat în normal, până când fata ar fi postat o poză nepotrivită pe Instagram, scrie spynews.ro.

Andreea Clara a fost trasă la răspundere de către mama ei, iar în timpul nopţii a plecat de acasă. Fata ar fi fost luată de acasă de un tânăr de 27 de ani, iar mai apoi a fost surprinsă pe camerele de supraveghre din gările Bacău şi Oneşti. Nu se ştie unde a stat în aceste zile, însă cert este că a fost găsită. Din primele informaţii se pare că adolescenta nu a fost victima niciunui abuz.

“A fost luată de acasă de un tânăr din Bucium, un bărbat de 27 de ani, care a dus-o cu maşina până la Oneşti. Apoi, seara, a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei terase, în municipiul Bacău. În imagini apare butonând telefonul, deci discuta cu cineva. Seara, telefonul a fost închis, iar din acel moment nu a mai putut fi localizat. Ultima dată a emis semnal de pe raza municipiului Bacău. Ne este teamă să nu fie sechestrată de proxeneţi, să nu fie drogată sau să fi părăsit deja ţara! Familia este devastată, iar mama are acum remuşcări, plânge şi se învinovăţeşte pentru că a purtat discuţia aceea despre fumat, de la care a plecat toată povestea”, a spus unchiul fetei.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close