Antena 3 CNN Actualitate Fata de 15 ani ucisă de tir pe trecerea de pietoni a fost condusă pe ultimul drum

Fata de 15 ani ucisă de tir pe trecerea de pietoni a fost condusă pe ultimul drum

Fata de 15 ani ucisă de tir pe trecerea de pietoni a fost condusă pe ultimul drum
09 Apr 2013   •   21:42

Durere cumplită pentru mama fetelor spulberate de tir pe trecerea de pietoni! Şi-a condus fiica cea mare, pe Ramona, pe ultimul drum. A îmbrăcat-o în mireasă şi a plâns fără încetare, la căpătâiul ei.

Nu a fost singură. Sute de oameni s-au strâns la înmormântarea fetei ucise pe trecerea de pietoni. Sora ei mai mică începe să îşi revină.

Ramona Ion nu mai este. Acum, e doar un nume pe o pânză neagră şi pe o cruce din lemn. Purtată de colegi, în faţa unui cortegiu de sute de oameni. A sfârşit fără vină, pe o trecere de pietoni la doi paşi de sora ei.

Fraţii şi mama, colegi sau oameni simpli care nu o cunoşteau, dar i-au auzit tragedia. Cu toţii au condus-o pe ultimul drum.

Mama Ramonei nu s-a dezlipit nicio clipă de sicriul fetei ei. A avut-o lângă ea doar 15 ani. Ar da orice pentru alte câteva minute. S-o vadă zâmbind, ca în portretul de pe maşina funerară.

Pe ultimul drum, a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. A murit înainte să-şi îmbrace, mândră, uniforma de liceancă, aşa cum visa. A apucat doar s-o probeze. O singură dată.

Colegii ei au venit s-o vadă pentru ultima oară. Au fost primii care au sărit cu bani, s-o ajute pe mama fetelor. Ştiau de lipsa banilor. Dar mai ştiau ceva. Un secret dureros, care ducea tot spre moarte.

„N-a ştiut nimeni, decât familia. Era pe lista de aşteptare pentru transplant de ficat. Ce mi-a spus miercuri, că ea oricum o să moară. Că n-o să facă transplantul şi o să moară”, au povestit colegii.

Sora Ramonei, Alina, nu a apucat apucat să îşi vadă sora încă o dată. E încă pe patul de spital, în Capitală.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close