Antena 3 CNN Actualitate Fata de 19 ani, împuşcată în cap la Craiova, a murit

Fata de 19 ani, împuşcată în cap la Craiova, a murit

Fata de 19 ani, împuşcată în cap la Craiova, a murit
Sursa foto: impuscata
26 Iun 2009   •   13:41

Tânăra împuşcată joi în cap la Craiova, de fiul unui poliţist, a murit vineri, după ce s-a aflat în comă profundă timp de mai multe ore. Potrivit medicilor, fata de 19 ani a fost adusă la spital în stop cardio respirator, a fost resuscitată şi a avut, o vreme, o stare stabilă, fiind ţinută în viaţă de aparate. A urmat un nou stop cardio-respirator care a complicat şi mai mult situaţia pacientei.

Dacă până în prezent, fuiul poliţistului era cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi vătămare corporală gravă, acum va fi cercetat pentru omor din culpă. Băiatul susţine că a fost un accident şi că arma de vânătoare a tatălui său s-a descărcat din greşeală. El va fi cercetat în libertate.

O anchetă a fost începută, pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul. Politistul, tatal băiatului care a manevrat fără drept arma a fost amendat deja cu 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului de depozitare a armelor şi muniţiilor şi i s-a interzis să mai deţină vreo armă de foc timp de şase luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close