Antena 3 CNN Actualitate Femeia agresată de interlopii Elenei Udrea: "M-au chemat să mă întrebe dacă nu mi-ar sta bine cu nişte bani"

Femeia agresată de interlopii Elenei Udrea: "M-au chemat să mă întrebe dacă nu mi-ar sta bine cu nişte bani"

Femeia agresată de interlopii Elenei Udrea: "M-au chemat să mă întrebe dacă nu mi-ar sta bine cu nişte bani"
08 Iul 2014   •   22:21

Femeia în vârstă de 62 de ani care a fost aruncată la pământ de Ştefan Fileaţă, însoţitorul Elenei Udrea în campania pentru europarlamentare din Nana, a povestit, în ediţia de marţi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", că tatăl vitreg al agresorului a încercat să o mituiască pentru a-şi retrage plângerea.

"M-au chemat să mă întrebe dacă nu mi-ar sta bine cu nişte bani. Era tatăl vitreg al băiatului care a greşit şi el, ca să îmi retrag plângerea. I-am spus că nu îmi trebuie nimic. Ce decide legea", a declarat Gherghina Ciulei.

Întrebată de Mihai Gâdea de ce nu a acceptat banii, femeia a afirmat că ea nu vrea altceva decât pământul ei, un hectar şi 28 de arii, pe care care l-a muncit timp de opt ani de zile.

"Eu vreau să domn liniştită pe perna mea", a spus Gherghina Ciulei, cu ochii în lacrimi.



Ştefan Fileaţă a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu la patru ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de complicitate la delapidare într-un dosar de furt de fier vechi de la o subunitate aparţinând Complexului Energetic Oltenia.

În urma agresiunii, Gehrghina Ciulei a suferit leziuni, controlul de specialitate stabilind că aceasta prezintă contuzii la nivelul braţelor şi şoldului.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close