Antena 3 CNN Actualitate Femeia care a căzut de la etajul 17 al hotelului Intercontinental era căsătorită. Ea nu a lăsat nici un bilet în cameră

Femeia care a căzut de la etajul 17 al hotelului Intercontinental era căsătorită. Ea nu a lăsat nici un bilet în cameră

Femeia care a căzut de la etajul 17 al hotelului Intercontinental era căsătorită. Ea nu a lăsat nici un bilet în cameră
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Feb 2013   •   10:21

O femeie a căzut joi de la etajul 17 al hotelului Intercontinental, informează surse judiciare citate de Mediafax.  Femeia, în vârstă de 35 de ani, a căzut în faţa Braseriei Corso. Aceasta era din Bucureşti şi se cazase miercuri la hotelul Intercontinental.

Corpul victimei a fost ridicat de cei de la Institutul Naţional de Medicină-Legală, pentru a i se face necropsia. Poliţiştii urmează a stabili dacă femeia s-a sinucis sau a fost împinsă.



Potrivit unor surse judiciare, femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental era căsătorită. Ea nu a lăsat nici un bilet în cameră. Membrii familiei acesteia sunt audiaţi de poliţie la domiciliul lor.

Femeia se cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, plătind aproximativ o sutã de euro pe camerã. Din primele cercetări, reiese că femeia a vrut să se sinucidă, joi, când este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor.




×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close