Antena 3 CNN Actualitate Femeia moartă după operaţia de silicoane e cumnata "prinţului ţiganilor", un temut interlop din Brăila

Femeia moartă după operaţia de silicoane e cumnata "prinţului ţiganilor", un temut interlop din Brăila

Femeia moartă după operaţia de silicoane e cumnata "prinţului ţiganilor", un temut interlop din Brăila
Sursa foto: Foto: myfatpocket.com
de M.Z.    |    04 Feb 2013   •   13:07
Femeia care a murit la Iaşi, în urma unei operaţii de remodelare a sânilor, era cumnata interlopului Cosmos Tănase, supranumit "Prinţul ţiganilor", potrivit ziarului local Obiectiv.

Cumnata interlopului Cosmos Tănase a decedat sâmbătă dimineaţa la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Inima ei s-a oprit după ce în cursul nopţii a făcut de mai multe ori stop cardio-respirator.

Femeia, care era era însărcinată şi avea şase copii, a fost operată joi seară, la o clinică privată din Iaşi, pentru remodelarea sânilor. După intervenţie, femeia de 30 de ani a intrat în stop cardio-respirator, fiind necesară resuscitarea acesteia. Ulterior, ea a fost transferată la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, în stare de comă.

Medicul Lucian Popa, cel care a făcut intervenţia chirurgicală, declara că operaţia a decurs fără probleme. El susţinea că este posibil ca femeia să nu fi respectat indicaţiile post-operatorii, după intervenţiile anterioare de mărire a sânilor.

Potrivit doctorului, imediat după implant se recomandă evitarea sarcinii, lucru care nu a fost respectat de către pacientă. El mai spunea că primele două intervenţii au decurs fără probleme.

Soţul femeii, scrie ziarul amintit, Belgian Tănase, nu se află în ţară, fiind căutat pentru conducere în stare de ebrietate, faptă pentru care are de executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare. El le-a transmis poliţiştilor că se va preda, dacă îi dau voie să vină la înmormântare.

Cosmos Tănase a fost reţinut în urmă cu un an de oamenii legii ieşeni, pentru trafic de droguri de mare risc şi introducerea lor în ţară.

Supranumit "Prinţul ţiganilor", Cosmos Tănase a fost exclus din comunitatea brăileană pe vremea când avea 27 de ani, în urma unei hotărâri a Staborului, "instanţa de judecată" ţigănească.





×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close