Antena 3 CNN Actualitate Femeie a străzii, înjunghiată de cel de la care furase 400 de lei și un telefon

Femeie a străzii, înjunghiată de cel de la care furase 400 de lei și un telefon

O femeie a străzii din Balș a fost înjunghiată de un bărbat căruia tocmai îi furase 400 de lei și telefonul mobil. Totul s-a întâmplat în zona unui hipermarket. Agresorul a fost deja reținut de Poliție.

Femeie a străzii, înjunghiată de cel de la care furase 400 de lei și un telefon
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2021   •   12:37

Procurorii au reușit să stabilească cine este agresorul femeii care a fost găsită înjunghiată în mijlocul străzii, în zona unui supermarket din Balș.

Agresorul este un bărbat de 41 de ani, care o cunoștea pe femeie, având un anturaj comun. După audierea persoanelor care făceau parte din ajuturajul acestora s-a descoperit faptul că între agresor și victimă a avut loc o altercație, în care agresorul i-ar fi reproșat, în repretate rânduri faptul că victima i-ar fi luat 400 de lei și un telefon mobil.

La audieri bărbatul nu a recunoscut că ar fi agresat victima, însă la percheziții, anchetatorii au descoperit o jumătate de lamă de ras impregnată cu o substanță ce părea a fi sânge.

Femeia se află internată la Spitalul de Urgență din Slatina și va nevoie de intervenții medicale timp de 35-40 de zile, iar bărbatul este reținut și astăzi va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare prevenitvă pentru tentativă de omor

×
Subiecte în articol: femeie înjunghiată furat
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close