Antena 3 CNN Actualitate Femeie din Buzău, filmată când îşi cară soţul şi un amic, beţi mangă, în portbagajul maşinii

Femeie din Buzău, filmată când îşi cară soţul şi un amic, beţi mangă, în portbagajul maşinii

Un bărbat şi amicul lui au fost căraţi ca pe sacii de cartofi, în portbagajul întredeschis al unui autoturism. Cei doi au fost "culeşi" de la o petrecere de singura persoană care nu băuse, soţia unuia din cei doi.

Femeie din Buzău, filmată când îşi cară soţul şi un amic, beţi mangă, în portbagajul maşinii
de Claudia Popovici    |    28 Dec 2020   •   22:15

O femeie de 40 din Buzău şi-a depus candidatura pentru titlul neoficial al internetului de "Soţia anului". Aceasta şi-a cărat soţul şi pe un prieten de-al acestuia, beţi mangă, în portbagajul maşinii personale.

Cum s-a ajuns aici? Mai mulţi prieteni au petrecut la casa unuia dintre ei, ingorând orice regulă instituită de autorităţi pentru limitarea răspândirii virusului Sars-Cov-2. La finalul petrecerii, singura persoană care nu a băut a fost femeia de 40 de ani, eroina poveştii noastre.

Ea şi-a făcut milă de mai mulţi invitaţi, care s-au înghesuit care cum au putut în maşina acesteia. Soţul şi cel mai bun prieten al său nu au mai avut loc pe bancheta din spate şi s-au mulţumit cu rândurile rămase libere în spate, în portbagaj.

Toată povestea ar fi rămasă o necunoscută pentru noi, dacă un şofer nu ar fi suprins în trafic imaginile cu cele patru picioare ieşind din portbagajul unei maşini, pe o stradă din Buzău. La prima vedere, picioarele par a fi de la două cadavre, transportate de un criminal către o groapă din pădure.

Cel care le-a filmat le-a postat pe internet, pe pagina de Facebook Info Trafic Buzau, în speranţa că cineva va desluşi misterul. Printre cei care au reacţionat au fost şi poliţiştii. După numărul de înmatriculare, au ajuns la şoferiţă care le-a povestit toată întâmplarea.

Păţania ei a fost pedepsită de agenţi cu o amendă pentru că a transportat mai multe persoane decât numărul de locuri din maşină. Povestea din spatele amenzii rămâne, însă, una de povestit nepoţilor.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close