Antena 3 CNN Actualitate Femeie de 85 de ani, operată la piciorul sănătos, la Spitalul Judeţean din Baia Mare

Femeie de 85 de ani, operată la piciorul sănătos, la Spitalul Judeţean din Baia Mare

Femeie de 85 de ani, operată la piciorul sănătos, la Spitalul Judeţean din Baia Mare
07 Noi 2014   •   10:08

Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Familia unei femei de 85 de ani susţine că pacienta a fost operată la piciorul sănătos. A fost operată chiar de şeful Secţiei de Ortopedie a uniăţii medicale, care i-a introdus o tijă metalică în piciorul care nu avea probleme.

Femeia în vârstă de 85 de ani din judeţul Sălaj a căzut în casă şi a ajuns la spitalul din Baia Mare cu fractură la piciorul stâng. Femeia a fost operată, iar la două zile nepoata acesteia a descoperit că intervenţia a fost facută la piciorul drept.

"Prima dată când am ridicat pătura şi am verificat-o pe bunica, am văzut că era operată la piciorul drept. Nu mai ştiam în acel moment dacă nu îmi amintesc eu bine, dacă operaţia într-adevar trebuia la piciorul drept sau la cel stâng. Mi-am sunat familia, toata lumea îşi amintea piciorul stâng. Bunica era operată la dreptul", a spus nepoata victimei.

Ziua urmatoare femeia a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale. Medicul a operat-o cu succes. Despre cele întamplate prima data, nu a dorit să dea declaraţii.

Toate cadrele medicale implicate în acest caz au depus deja o mărturie cu cele întâmplate în ziua operaţiei. Cazul va fi anchetat şi de Colegiul Medicilor din Maramureş.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close