Femeia care s-a aruncat de la balcon în incendiu s-a întors după laptop, moment în care a fost blocată în apartament

de Laura Dinu    |    17 Feb 2021   •   10:29
Femeia care s-a aruncat de la balcon în incendiu s-a întors după laptop, moment în care a fost blocată în apartament

Soțul femeii care s-a aruncat de la balconul unui bloc din Constanța pentru a fugi din fața flăcărilor care îi mistuiau apartamentul, susține că pompierii au ajuns târziu și au dat foarte greu drumul la apă. De asemenea, bărbatul spune că a ieșit din apartament împreună cu soția lui, însă aceasta s-a întors să își ia laptopul.

”-Când au ajuns pompierii?

-Târziu au ajuns și foarte târziu au dat drumul la apă. Vedeți în filmare că au cuplat furtunul și nu dădeau drumul la apă. Eram acolo, puteți să vedeți. Le-am zis de 4-5 ori: dați drumul la apă, dați drumul la apă! Nu știu ce așteptau așa că... se putea să fie mai mică paguba.

-Le-ați spus pompierilor că soția dvs e în pericol?

-Au văzut, ei stăteau jos. Când a căzut, ei stăteau jos.

-Ajunseseră deja pompierii...

- Da, erau lângă mine. Și ea era sus, acolo. Nicio saltea, cum se face afară, să cadă de la etaj. Priveau cum stă acolo și țipă... și fumul ieșea din spatele ei îngrozitor și și-a dat drumul.

-Dar doamna s-a întors?

-Da, să-și ia laptopul. Am ieșit împreună, eu am luat-o înainte, ea a rămas în spate... și din nefericire, fără să știu eu, s-a întors... Probabil nu a mai putut să iasă din cauza focului afară și a mers pe balcon.

-Era ceva important în acel laptop?

-Da, ea e contabilă... și ține contabilitatea.

-Aveți ceva să le transmiteți pompierilor?

-Nu, nimic. Asta e, dacă așa sunt antrenați și nu pot să fie mai rapizi, asta e. Trebuie să fie dotați cu ce trebuie și să dea drumul imediat a apă.

-Considerați că o saltea din aceea ar fi salvat-o pe soție?

-Obligat, obligat... Nici n-au întins scara, nu știau unde e scara...”, a declarat soțul femeii pentru digi24.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close