Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa de un an aruncată de mama ei din taxi a fost externată şi a plecat acasă

Fetiţa de un an aruncată de mama ei din taxi a fost externată şi a plecat acasă

Fetiţa de un an aruncată de mama ei din taxi a fost externată şi a plecat acasă
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    13 Oct 2012   •   23:49

Fetiţa de un an şi jumătate aruncată de mama ei dintr-un taxi a fost externată, sâmbătă, de la Spitalul "Marie Curie" din Bucureşti şi a plecat acasă la Timişoara, alături de tată şi de unchiul ei, informează Mediafax.

Tatăl fetiţei a fost audiat vineri, la Poliţia Capitalei, acesta declarând că, din iulie, femeia îl sună şi îi spune că el vrea să ucidă copilul şi că pune oameni să o urmărească şi să o otrăvească pe micuţă.

Radu Ovidiu Bugariu a fost audiat timp de trei ore la sediul Poliţiei Capitalei, unde a dat mai multe informaţii despre Aniţa Bar, femeia cu care, spune el, a avut o relaţie de două luni şi jumătate. La ieşirea de la audieri, Radu Ovidiu Bugariu a declarat că a cunoscut-o pe fosta grefieră pe internet şi că în timpul celor două luni şi jumătate s-a întâlnit cu aceasta de patru sau cinci ori, timp în care femeia nu i-a spus niciodată numele ei adevărat.

Bărbatul a spus că deşi cunoştea faptul că în anul 2010 femeia a fost internată de două ori la un spital de boli psihice, nu i s-a părut niciodată că ea ar avea probleme. Bugariu a mai spus că atunci când Aniţa Bar s-a despărţit de el, nu ştia că este însărcinată, iar ulterior i-a comunicat despre naşterea fetiţei printr-un email, moment în care a mers la starea civilă şi a recunoscut copilul. El a precizat că nu a plătit niciodată pensie alimentară, fosta grefieră neavând această pretenţie, însă a contribuit cu bani la creşterea micuţei.

Radu Ovidiu Bugariu a mai spus că după ce aceasta a terminat concendiul post natal şi s-a întors la serviciu, din motive pe care nu le cunoaşte ea şi-a înaintat demisia, în iulie 2012, moment în care "şi-ar fi pierdut minţile".

"A început să mă sune şi să îmi spună că vreau să ucid copilul şi că pun oameni să o urmărească şi să o otrăvească pe cea mică", a declarat tatăl fetiţei.

Bărbatul a spus că acum este casnic şi că locuieşte într-un sat de lângă Timişoara, după ce timp de zece ani a lucrat ca învăţător. El a precizat că dacă mama va fi decăzută din drepturi, doreşte ca tată să ia fetiţa şi să se ocupe de educaţia ei.

Mama fetiţei - internată, ca şi micuţa, joi - va rămâne la Spitalul "Alexandru Obregia".

Joi, mama fetiţei s-a urcat într-un taxi în zona Gării de Nord şi i-a spus şoferului că vrea doar să se plimbe până adoarme copilul. În timpul cursei însă, femeia a deschis uşa maşinii şi şi-a aruncat copilul pe şosea.



×
Subiecte în articol: taxi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close