Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa subnutrită care a fost hrănită numai cu pufuleţi şi ceai riscă să devină obeză

Fetiţa subnutrită care a fost hrănită numai cu pufuleţi şi ceai riscă să devină obeză

Fetiţa de 5 ani hranită de mama ei numai cu pufuleţi şi ceai care a ajuns în comă la spital riscă să ajungă, din subnutrită, obeză. Fetiţa are o poftă de mâncare atât de mare încât a depăşit greutatea normală pentru un copil de vârsta ei.

Fetiţa subnutrită care a fost hrănită numai cu pufuleţi şi ceai riscă să devină obeză
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2014   •   12:22

După programul de reabilitare nutriţional, fetiţa de 5 ani adusă în martie la spital în stare gravă s-a recuperat spectaculos. Evoluţia copilei este atât de rapidă, încăt medicii se tem că ar putea deveni obeză.

Medicii încearcă deja să găsească o metodă de regim diferenţiat astfel încăt să poată ţine greutatea copilei sub control. Fetiţa urmează un program de reabilitare, face gimnastică, masaj şi mari eforturi pentru a rosti primele cuvinte.

În martie, copila de 5 ani din Vaslui a ajuns în comă la spital , dupa ce a fost hrănită de propria mamă cu ceai şi pufuleţi. De atunci, este internată la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. La internare, copila cântărea doar 5 kilograme. După momentul în care a ajuns la spital, şi fraţii ei au fost luaţi de lângă părinţi şi daţi spre îngrijire unor asistenţi maternali.

×
Subiecte în articol: obezitate
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close