Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Mihaela Manea, pianista olimpică din Târgovişte

Fii la putere! Mihaela Manea, pianista olimpică din Târgovişte

Fii la putere! Mihaela Manea, pianista olimpică din Târgovişte
02 Iul 2015   •   18:47

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămîni, toate vedetele noastre au străbătut ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România v-au intrat în casă nu doar prin intermediul televizorului.

Astăzi, colegii noştri Mircea Badea, Mugur Ciuvică, Nadina Cîmpean şi Cătălina Porumbel sunt la Tîrgovişte. Lor li s-au alăturat nelipsiţii Rache şi Cristache, şi puteţi sta de vorbă cu ei pe platoul Prefecturii, de la ora 17. Nu ezitaţi să faceţi selfie-uri pe care mai apoi să le postaţi pe facebook Antena 3 România.

Fii la putere!

La numai 18 ani, o româncă din Târgovişte este hotărâtă să cucerească lumea. De 12 ani, uimeşte cu talentul ei la pian, câştigându-şi renumele de Micuţa Mozart. A urcat pe scenele mari din România, Italia şi Germania. A învins peste două sute de tineri talentaţi şi a reuşit să obţina o bursă de studiu la Conservatorul din Viena. O sa o cunoaştem acum pe Mihaela Manea, un adevărat  motiv de mândrie al Târgoviştei.

×
Subiecte în articol: Fii la putere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close