Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Povestea impresionantă a OMULUI din fruntea serviciului de ambulanţă Tulcea

Fii la putere! Povestea impresionantă a OMULUI din fruntea serviciului de ambulanţă Tulcea

Fii la putere! Povestea impresionantă a OMULUI din fruntea serviciului de ambulanţă Tulcea
01 Iul 2015   •   11:25

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului. 

 
Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
 
Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România. Fii la putere!

Oana Stancu, Radu Tudor, Maria Linda şi Iulia Zgripcea au ajuns la Tulcea, unde au descoperit oameni demni de respect, oameni de nota 10 ai oraşului. Aşa este şi medicul Vâlcu Dumitru, şeful Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Povestea impresionantă a doctorului care a salvat sute de vieţi este un exemplu de excelenţă profesională pentru noi toţi.

Pe 31 septembrie 2010, la 6 si 35 de minute, în dispeceratul ambulanţei din Tulcea a sunat alarma. Un autobuz cu 76 de oameni se răsturnase într-o râpă. 4 nu au supravieţuit, unii au fost trimişi la Bucureşti, dar 57 au ajuns la spital. În mai puţin de oră. Toţi, în viaţă. Toţi, aduşi de echipajele coordonate de medicul Vâlcu Dumitru. Nu e de mirare că i se spune Raed Arafat de Tulcea. 

De 19 ani, doctorul Vâlcu este în fruntea serviciului de ambulanţă Tulcea. Are un doctorat şi 3 masterate în domeniul medical şi a salvat mai multe vieţi decât îşi poate aminti.

Profesionist, responsabil, competent, pasionat.  Medicul Vâlcu se sacrifică constant pentru meserie, pentru menirea de a salva vieţi. Luptă ca pacienţii săi să ajungă în viaţă la spital şi are grijă de colegi ca de propria familie.

În plus, şeful de la Ambulanţa Tulcea studiază mereu. Nu concepe să nu fie la zi cu ultimele informaţii din meseria lui.

Pentru oamenii din Tulcea, medicul Vâlcu Dumitru este un erou.


 

×
Subiecte în articol: Fii la putere Tulcea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close