Antena 3 CNN Actualitate Fiica de 19 ani a unui viceprimar, reţinută. Ce acuzaţii i se aduc

Fiica de 19 ani a unui viceprimar, reţinută. Ce acuzaţii i se aduc

Fiica de 19 ani a unui viceprimar, reţinută. Ce acuzaţii i se aduc
Sursa foto: Foto: infomm.ro
de M.Z.    |    09 Iul 2012   •   19:57

Fiica de 19 ani a viceprimarului PSD din localitatea hunedoreană Vulcan a fost reţinută, luni, pentru 24 de ore, ea fiind cercetată pentru corupere de minori, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Mihaela Stoica este cercetată într-un dosar în care, în urmă cu câteva zile, un poliţist din Vulcan a fost arestat, săptămâna trecută, pentru act sexual cu minori şi corupere de minori.

Aceleaşi surse judiciare susţin că, în cazul tinerei va fi propusă, marţi, arestarea preventivă.

Mihaela Stoica a fost cercetată până luni în stare de libertate, aceasta susţinând examenul de bacalaureat, pe care l-a absolvit cu media 7,30, fata fiind absolventă a Grupului Şcolar "Mihai Viteazu" din Vulcan.

Procurorii hunedoreni declarau, săptămâna trecută, când l-au reţinut pe poliţist, că agentul întreţinea relaţii sexuale cu un băiat minor, "fiul unui angajat al Primăriei din Vulcan (viceprimarul Angela Stoica - n.r.), în timp ce o tânără filma momentele sexuale".

La ieşirea din sala de judecată a Judecătoriei Petroşani, poliţistul Adrian Sucilă declara că a primit mandat de arestare, dar că nu există probe care să susţină acuzaţiile din dosar. Avocatul acestuia, Daniel Tomescu, spunea că în dosar există o serie de interceptări telefonice.

Potrivit unor surse judiciare, acuzaţia de furt se referea la faptul că poliţistul i-ar fi sustras tatălui băiatului cu avea relaţii sexuale suma de 500 de euro.

Aceleaşi surse declarau atunci că în acest dosar, alături de poliţist, este cercetată în stare de libertate şi o tânără de 19 ani, despre care purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, spunea că este fata unui angajat din Primăria Vulcan.

Surse judiciare susţineau că este vorba despre fiica viceprimarului din localitate, Angela Stoica.




×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close