Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Bercea Mondial face dezvăluiri incredibile. Vezi mesajul ei pentru Traian Băsescu

Fiica lui Bercea Mondial face dezvăluiri incredibile. Vezi mesajul ei pentru Traian Băsescu

Fiica lui Bercea Mondial face dezvăluiri incredibile. Vezi mesajul ei pentru Traian Băsescu
de S.T.    |    30 Mai 2014   •   17:37

Fiica lui Bercea Mondial a povestit, vineri, în exclusitate la Antena 3, cum au ajuns banii familiei ei la Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu.

"Când l-am încercat, ne-a mai cerut 400.000 de euro că nu scapă Bercea fără 1 milion de euro. Noi i-am zis că nu mai avem de unde să-i dăm 400.000 de euro, pentru că ne-am vândut casele pentru banii ăştia", a spus femeia.

"Când am aflat sentinţa de 10 ani de la Curtea de Apel Craiova, am mers la el (la Mircea Băsescu-n.red.) şi i-am cerut banii(...). I-am zis "naşule, dă-mi banii că am doi fraţi arestaţi... şi pe mama şi pe tata". Mi-a spus "du-te acasă fină că te sun eu şi îţi dau banii"(...). Ieri am primit un telefon de la Mircea Băsescu să vin la Constanţa să-mi dea banii. M-am dus, am stat la el la poartă, l-am aşteptat. A venit, am fost la Constanţa şi am vorbit cu el. Mi-a dat 10.000 de euro în mână, i-am luat şi am zis: din 285.000 de euro, numai atât îmi dai? Cu 10.000 de euro îi ţin pe fraţii mei la puşcărie?"

"Mi-a zis: "du-te fină acasă că săptămâna viitoare îţi mai dau". Când am plecat de la el, m-a luat poliţia", a relatat fiica lui Bercea Mondial.

Vezi ce mesaj are Izaura Anghel pentru Traian Băsescu


Administraţia Prezidenţială: Acuzaţiile familiei lui Bercea Mondialu sunt false

Ginerele şi fata lui Bercea au fost ridicaţi de procurori, în timp primeau 10.000 de euro de la Mircea Băsescu, în cadrul unui flagrant organizat chiar în casa lui fratelui preşedintelui.

Mircea Băsescu, primele IMAGINI şi DECLARAŢII după flagrantul de şantaj: "Mă aştept la orice"

Acesta din urmă îi reclamase pe cei doi pentru şantaj. Interlopii susţin însă că îl au la mână pe fratele preşedintelui cu o înregistrare, în care s-ar negocia eliberarea din închisoare a lui Bercea, contra unei sume de 600.000 de euro.

Fiul lui Bercea Mondial susţine, în plus, că o parte din bani ar fi trebuit să ajungă la Traian Băsescu.

Ginerele lui Bercea Modial aşteaptă din minut în minut să afle dacă va fi arestat pentru 24 de ore în cazul de şantaj reclamat de fratele preşedintelui Traian Băsescu.

După izbucnirea scandalului, Bercea Mondial s-a plâns rudelor sale că este terorizat în penitenitenciarul de la Colibaşi unde este încarcerat.

Fiica acestuia, Izaura Anghel, spune că Bercea este mutat dintr-o celulă în alta fără să i să spună ceva.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close