Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui George Copos, după condamnarea acestuia: Tatăl meu este nevinovat, dar va plăti prejudiciul

Fiica lui George Copos, după condamnarea acestuia: Tatăl meu este nevinovat, dar va plăti prejudiciul

Fiica lui George Copos, după condamnarea acestuia: Tatăl meu este nevinovat, dar va plăti prejudiciul
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Aug 2014   •   07:59
Fiica lui George Copos a trimis presei o scrisoare, imediat după noua condamnare a tatălui său, şi susţine că acesta este nevinovat, dar va respecta decizia justiţiei şi va plăti toate prejudiciile. 
 
George Copos a primit o nouă sentinţă cu executare: patru ani de închisoare în dosarul Loteria I, o pedeapsă mai mare decât cea din dosarul Transferurilor, pentru care este închis din luna martie. În ambele dosare, Copos a fost condamnat pentru evaziune fiscală. 
 
Potrivit noului cod penal, George Copos va executa pedeapsa cea mai mare, adică cea de patru ani, la care se va adăuga un spor din cea mai mică. 
 
La aflarea noii sentinţe care îi va ţine tatăl şi mai mult timp după gratii, fiica lui Copos a trimis o scrisoare deschisă în care pledează pentru nevinovăţia acestuia. 
 
Alexandra Copos precizează că tatăl său a plătit prejudiciul în dosarul Transferurilor şi îl va plăti şi pe cel din cazul Loteria.
 
"Am luat act cu dezamăgire de decizia Tribunalului Bucureşti, pronunţată în 25 august 2014, prin care tatălui meu, Gheorghe Copos, i se impune o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru pretinsa săvârşire a unei infracţiuni de evaziune fiscală" şi "menţionez că tatăl meu se va supune hotărârii pronunţate de instanţă, dar, în acelaşi timp, afirm răspicat că hotărârea este greşită, că este nelegală şi că vom face toate demersurile legale pentru ca aceasta să fie infirmată", se arată în scrisoarea Alexandrei Copos.
 
Instanţa urmează să stabilească după a doua sentinţă câţi ani va sta Copos în închisoare.   
 
George Copos a primit verdictul în Penitenciarul Rahova, acolo unde este închis din martie, după ce Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la trei ani şi opt luni, în dosatul Transferurilor. Decizia Tribunalului Bucureşti în dosarul Loteria este definitivă.
 

×
Subiecte în articol: George Copos
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close