Antena 3 CNN Actualitate Finul lui Emi Pian: Nu ne răzbunăm, cum se aude. Poliţia să-şi facă datoria, dar să nu facă ură de rasă. Nu putem să stăm cu masca la gură, că nu suntem câini

Finul lui Emi Pian: Nu ne răzbunăm, cum se aude. Poliţia să-şi facă datoria, dar să nu facă ură de rasă. Nu putem să stăm cu masca la gură, că nu suntem câini

Finul interlopului Emi Pian, ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivală, a spus, joi, că ei nu au un plan de răzbunare, aşa cum se aude, iar Poliţia să-şi facă datoria. 

Finul lui Emi Pian: Nu ne răzbunăm, cum se aude. Poliţia să-şi facă datoria, dar să nu facă ură de rasă. Nu putem să stăm cu masca la gură, că nu suntem câini
Sursa foto: Captura romaniatv
de Gabriel Dano    |    06 Aug 2020   •   16:02

Ruda lui Pian a mai cerut ca poliţiştii să nu facă "ură de rasă" şi să-i lase să-şi plângă mortul. În ce priveşte regulile de protecţie din pandemie, finul lui Pian a spus că ei nu pot purta mască la gură "ca nişte câini" şi, în plus, nu crede în existenţa virusului.

Finul lui Pian: Nu ne răzbunăm, dar Poliţia să nu facă ură de rasă

"Noi ne-am speriat când am văzut atâta forţă de poliţie, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi şi să nu lase lumea să vină să-l vadă, să putem să stăm la priveghi. 

Ne-a şocat câtă poliţie vine, nu a fost scandal, nu o să fie scandal cum se spune, că ne răzbunăm, că ne batem, că ne tăiem. Niciodată! Ne pare rău, am plâns, am urlat, cu masca la gură nu putem, că nu suntem câini. Suntem şi noi nişte oameni, nu suntem bolnavi, aşa ceva nu există, nu cred în aşa ceva. Avem şi noi copii, câte 5-6 nepoţi.

Finul lui Emi Pian: Nu ne răzbunăm! Cu masca la gură nu putem, că nu suntem câini

Finul lui Pian: Nu putem să stăm cu masca la gură, că nu suntem câini

Suntem foarte îndureraţi, Poliţia trebuie să-şi facă datoria, nu ne punem contra la Poliţie, dar şi Poliţia trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă", este mesajul transmis joi, de finul lui Emi Pian.

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian

Interlopul Emi Pian a fost executat pe o stradă din București, mai exact undeva în cartierul Giulești. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. 

Scandalul între cei doi a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

×
Subiecte în articol: Emi Pian
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close