Antena 3 CNN Actualitate Firea i-a mulțumit, în direct, lui Ludovic Orban. Breaking news-ul zilei! Mi-a dat dreptate!

Firea i-a mulțumit, în direct, lui Ludovic Orban. Breaking news-ul zilei! Mi-a dat dreptate!

Gabriela Firea i-a mulțumit, în direct, premierului Ludovic Orban, pentru că i-a dat dreptate cu privire la faptul că ”problemele majore ale Capitale țin de implicarea Guvernului”.

Firea i-a mulțumit, în direct, lui Ludovic Orban. Breaking news-ul zilei! Mi-a dat dreptate!
de Laura Dinu    |    24 Sep 2020   •   08:10

”Am o vorbă de laudă pentru domnul Orban. Chiar va fi breaking news-ul zilei.

Cred că domnul Orban este supărat că i s-a stricat jucăria, că voia niște bănuți la buzunar pentru a cumpăra voturi cu primarii care au fugit de la noi la PNL.

Lauda este aici, și nu este nicio ironie. După patru ani de zile, în care am spus de câte ori am avut ocazia că problemele grave ale Capitalei nu au cum să fie rezolvate de către primarul general sau primarii de sectoare pentru că sunt probleme structurale și depind de ministere, care aparțin Guvernului, centura este la Ministerul Transportului, traficul sufocant, poluarea, gropile de gunoi sunt autorizate de ministerul Mediului, Elcenul, apa caldă, Guvernul, prin ministerul Energiei a ținut în revizie CET-urile, intenționat, ca Bucureștenii să se supere pe Gabriela Firea.

Deci domnul prim-ministru, și vreau să îi transmit mulțumirile mele în această seară, repet, nu sunt sarcastică, în sfârșit, ce spun eu de patru ani că dacă avem blocaje de la Guvern, a venit și a spus cu gurița lui, pentru că Dumnezeu nu doarme niciodată, senin la microfon: ”Problemele majore ale Capitalei țin de implicarea Guvernului”. Așa a spus. ”Recunosc că țin de implicarea ministerelor”. Îi mulțumesc premierului că după patru ani de zile mi-a dat dreptate”, a declarat Gabriela Firea, potrivit DCNEWS.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ludovic Orban
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Se lărgesc plajele în noi staţiuni de pe litoralul Mării Negre
x close