Antena 3 CNN Actualitate Firmă turcească, îmbogățită de Primăria Capitalei. Cât valorează modernizarea locurilor de joacă din parcuri

Firmă turcească, îmbogățită de Primăria Capitalei. Cât valorează modernizarea locurilor de joacă din parcuri

Primăria Municipiului București a început lucrările pentru modernizarea locurilor de joacă din parcuri, însă banii alocați pentru acest proiect ridică foarte multe semne de întrebare.

Firmă turcească, îmbogățită de Primăria Capitalei. Cât valorează modernizarea locurilor de joacă din parcuri
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2023   •   10:13

Devizul de decontare a lucrărilor planificate pentru amenajarea parcurilor din București ridică foarte multe semne de întrebare, deoarece sumele alocate sunt uriașe.

ALPAB, compania din subordinea lui Nicuşor Dan, a încheiat un contract cu o firmă din Turcia, care, pentru un simplu panou de informare, va încasa suma 10.000 de lei.

De asemenea, pe noul deviz de decontare, un leagăn valorează 3.333 de lei, iar prețul unui tobogan ajunge la peste 5.555 de lei.

Mai mult, pentru vopsea și diluant, Primăria Capitalei a plătit suma de 16.000 de euro, pentru manoperă suma de 200.000 de euro, iar pentru transportul materialelor pe o distanță de aproximativ 20 kilometri încă 16.000 de euro.

Citește și: Nicuşor Dan continuă războiul cu ISC. Alexandru Pânişoară: "Spre deosebire de primărie, ISC chiar îşi face treaba"

Edilul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că patru spații de joacă sunt deja în lucru și urmează să fie amenajate alte 14 locuri de acest fel.

De asemenea, edilul și-a propus ca toate locurile de joacă să fie reamenajate până la finalul mandatului, urmând ca lucrările să se mute și în parcurile mari, aflate în administrația Primăriei din București.

×
Subiecte în articol: primaria capitalei parcuri
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close