Antena 3 CNN Actualitate Fiu de primar implicat într-o CRIMĂ! Tânărul alături de alţi prieteni l-au bătut pe un băiat care fura din magazin

Fiu de primar implicat într-o CRIMĂ! Tânărul alături de alţi prieteni l-au bătut pe un băiat care fura din magazin

Fiu de primar implicat într-o CRIMĂ! Tânărul alături de alţi prieteni l-au bătut pe un băiat care fura din magazin
10 Mar 2014   •   08:57

Cinci tineri din comuna braşoveană Apaţa, printre care şi fiul primarului, sînt cercetaţi de poliţie după ce ar fi fost implicaţi în moartea unui tînăr de 20 de ani.  Localnicii spun că victima ar fi spart un magazin din localitate şi a fost luat la bătaie de mai mulţi bărbaţi.

Martorii povestesc că suspecţii se aflau la o petrecere şi l-ar fi văzut pe tânărul de etnie romă în timp ce dădea spargerea unui magazin în timpul nopţii şi au vrut să îi dea o lecţie. S-au năpustit asupra lor şi l-au lovit cu pumnii şi cu picioare până când nu a mai respirat.

Cazul este cerecetat de poliţişti şi Parchet pentru a se stabili exact cine se face vinovat de moartea tânărului.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei cinci tineri vor fi acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte şi riscă mulţi ani de închisoare.Cinci tineri din comuna braşoveană Apaţa, printre care şi fiul primarului, sînt cercetaţi de poliţie după ce ar fi fost implicaţi în moartea unui tînăr de 20 de ani.  Localnicii spun că victima ar fi spart un magazin din localitate şi a fost luat la bătaie de mai mulţi bărbaţi.



×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close