Antena 3 CNN Actualitate Fiul unui primar a fost audiat după ce a refuzat să plătească o cursă şi a vrut să fugă cu taxiul

Fiul unui primar a fost audiat după ce a refuzat să plătească o cursă şi a vrut să fugă cu taxiul

Fiul unui primar a fost audiat după ce a refuzat să plătească o cursă şi a vrut să fugă cu taxiul
Sursa foto: foto: Intact Images
05 Noi 2013   •   21:03

Fiul primarului comunei mehedinţene Braniştea este audiat de poliţişti, după ce ar fi refuzat să achite cursa unui taximetrist în Drobeta Turnu Severin, încercând să fugă cu taximetrul şi târându-l pe şoferul acestuia peste o sută de metri, informează MEDIAFAX.

Silviu Robert Marin, fiul primarului comunei mehedinţene Braniştea, Ion Marin (PNL), a solicitat, marţi seară, un taxi care să îl ducă la intersecţia străzilor Anghel Saligni şi Nicu Cernăianu, din municipiu.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan, la destinaţie, bărbatul a refuzat să achite contravaloarea cursei şi a încercat să fugă din maşină, moment în care taximetristul a ieşit din autoturism, vrând să îl prindă, dar bărbatul s-a urcat la volanul taximetrului şi a încercat să fugă cu maşina.
   
Pentru că Marin a demarat în trombă, iar taximetristul a încercat să-l oprească, acesta din urmă a fost târât pe asfalt peste o sută de metri, fiind rănit.
   
Taximetristul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, care l-a transportat la spital, dar şi mai mulţi poliţişti.
   
Fiul primarului din Braniştea se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit martorilor, dar a refuzat testul cu aparatul etilotest la faţa locului, astfel că a fost transportat la SJA Mehedinţi pentru recoltarea probelor biologice. Şi aici a refuzat recoltarea, fugind pe geamul încăperii în care se afla, într-un moment în care rămăsese singur.
   
Poliţiştii au reuşit să îl prindă în timp ce bărbatul se pregătea să se urce într-un autobuz, în apropierea SJA Mehedinţi, acesta fiind dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.
   
Taximetristul rănit a primit îngrijiri medicale, starea sa fiind în afara oricărui pericol.
   
Silviu Robert Marin, în vârstã de 33 de ani a fost audiat de poliţişti, urmând ca aceştia să decidă dacă va fi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.
   
Pe numele său va fi întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice şi vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: mehedinti taximetrist
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close