Antena 3 CNN Actualitate Medicul Flavia Groșan vine la Sinteza zilei. Nu rata ediția din această seară, de la ora 21.00! | VIDEO

Medicul Flavia Groșan vine la Sinteza zilei. Nu rata ediția din această seară, de la ora 21.00! | VIDEO

Flavia Groşan, medicul orădean care a afirmat că tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii, este invitata lui Mihai Gâdea, luni seară, la ”Sinteza zilei”.

Medicul Flavia Groșan vine la Sinteza zilei. Nu rata ediția din această seară, de la ora 21.00! | VIDEO
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   15:32

Medicul Flavia Groşan, care a provocat o mare controversă în spaţiul public, după ce a vorbit despre tratamentul ”minune” cu care ar fi vindecat peste 1.000 bolnavi de COVID, a fost aplaudată luni de susţinători şi a primit flori, atunci când a ajuns la Colegiul Medicilor, pentru a fi audiată.

La ieșire, doctorița a fost așteptată și de Mihai Gâdea, care a fost alături de ea în toată această perioadă.

Vă amintim că dr. Flavia Groșan a împărţit ţara în două după ce a spus că ”în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii”.

Mihai Gâdea, alături de dr. Flavia Groșan după audierile la Colegiul Medicilor. Medicul a ieșit în ropote de aplauze | VIDEO

Medicul orădean este susținut de pacienţi. Oamenii spun că au încredere în medic şi că pentru orice problemă de sănătate ar apela la ea.

Doctoriței i s-a făcut o plângere din partea unui alt medic pentru că a criticat protocolul de tratament din spitalele COVID din țară. 

Colegiul Medicilor: În cazul dr. Flavia Groşan nu e malpraxis. Medicul poate profesa în continuare, însă fără declaraţii controversate în spaţiul public

Comisia de Etică din Colegiul Medicilor Bihor a decis, luni, că nu este vorba de malpraxis în cazul doctoriţei Flavia Groşan. Medicul pneumolog din Oradea poate astfel să profeseze în continuare.

În plus, până în prezent, pe numele medicului nu există nicio plângere scrisă din partea vreunui pacient.

În cazul în care medicul va continua cu declaraţiile de genul celor făcute până acum în spaţiul public, atunci va interveni Comisia de Disciplină şi va face o anchetă în acest caz.

Citiți și: Dr. Flavia Groșan: ”Statul în casă și masca scad imunitatea. Masca nu face bine, de ce ne blocăm orificiile lăsate de Dumnezeu?”

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close