Antena 3 CNN Actualitate Florin Călinescu, mesaj devastator pentru clasa politică: „Mereu am zis că nimic mai ridicol nu poate veni”

Florin Călinescu, mesaj devastator pentru clasa politică: „Mereu am zis că nimic mai ridicol nu poate veni”

Florin Călinescu, mesaj devastator pentru clasa politică: „Mereu am zis că nimic mai ridicol nu poate veni”
15 Iun 2017   •   14:35

Florin Călinescu a comentat, pe Facebook, agitația pe plan politic generată de conflictul iscat între coaliția majoritară PSD-ALDE și conducerea Guvernului României, reprezentată de Sorin Grindeanu.

Actorul a scris, într-un mesaj pe Facebook, că a asistat la aproape ”toate spectacolele de circ asigurate de cei din penala noastră clasă politică”, însă nu se aștepta ca ceva mai ridicol de atât să se întâmple. Și a greșit.

Iată mesajul lui Florin Călinescu:

„De 27 de ani încoace am văzut multe, aproape toate spectacolele de circ asigurate de cei din penala noastră clasă politică. Mereu am zis că nimic mai ridicol nu poate veni. Azi, a venit. Doi neica nimeni, amândoi cu probleme la cv-ul juridic, au sărit la beregată altui nimeni, agățat de o grindă tot de ei.Dragneatariceanugrindeanu.

Va să zică aia doi vor să mi-l doboare pe l-apus de soare că nu-i scapă de la o strânsoare…în timp ce datele spun că România are cea mai mare creștere economică din nu știu care timp încoace, creștere economică pe care, în general o face guvernul, nu partidele, ÎN ACELAȘI TIMP, dragneatariceanu zice că guvernul nu și-a atins targhetul.
Te p..i pă ei de râs. ÎN ȘI MAI ACELAȘI TIMP, orbanulbusoi se joacă de-a ceata lui pițigoi tristă prin zăvoi.
Claus doarme fericit că trump l-a anunțat că mută toată bază de la incirlicturcia la noi, cu tot cu nucleare, pentru a asigura creșterea turismului sovietic la cote incandescente. Victoria cu chile la fotbal ne asigură că nu ne mai calificăm la niciunde,niciodată.
Hai, Simona!

 

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close