Antena 3 CNN Actualitate Florin Zamfirescu: "S-a ales praful de România. Am ieşit în stradă din disperare"

Florin Zamfirescu: "S-a ales praful de România. Am ieşit în stradă din disperare"

Florin Zamfirescu, unul dinre cei mai îndrăgiți actori din România, s-a arătat nemulțumit față de tot ceea ce întâmplă în țară și crede că acest Guvern ar trebui să pice. De asemenea, actorul este revoltat și de faptul că președintele este plecat în Germania într-un astfel de moment, la o zi după tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde șapte oameni au murit.

Florin Zamfirescu: "S-a ales praful de România. Am ieşit în stradă din disperare"
Sursa foto: Florin Zamfirescu/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    02 Oct 2021   •   18:56

Deși este vaccinat, Florin Zamfirescu este revoltat față de măsurile luate de guvernanți.

Actorul a vorbit, sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3, unde a criticat noile măsuri luate de Guvern. 

Florin Zamfirescu: "S-a ales praful de România"

"Am ieşit în stradă, pentru că, socotesc că România este un vapor eşuat. S-a ales praful de tot ce am sperat. Şi am ţipat şi ne-am bucurat acum 31 de ani. Când eram în acelaşi loc, la Piaţa Universităţii, eram în balconul Universităţii şi eram fericiţi cu toţii că ţara nu are nicio datorie. Speram că cei care ne vor conduce or să cârmească vaporul ăsta, care astăzi este eşuat. S-a ales praful de visurile noastre, de tinereţile noastre, de copiii noştri, de urmaşii noştri, de nepoţi. S-a ales praful de români. Acum am ieșit, pur și simplu, din disperare. Speranțe mari nu am. Sper să cadă acest Guvern. Sper ca în ultima clipă să apară omul necesar la conducerea țării, pentru că toți care sunt acum la conducerea țării, sunt niște Iuda, vânduți, trădători. Cîțu a zis că românul o duce foarte bine, ce probleme aveți? Păi ce se întâmplă cu copiii, ce se întâmplă cu școlile, ce se întâmplă cu batjocura cu obligațiie, cu interdicțiile? Ce se întâmplă? Mai avem vreun pic de libertate când totul este obligatoriu și interzis?

Întrebat cum vede ieșirea din situația, actorul a spus că întregul popor ar trebui să se ridice în picioare.

"Dacă poporul român s-ar ridica în picioare nimeni nu s-ar opune"

Sunt 18 milioane cel puțin care gândesc cu totul diferit decât conducătorii noștri. Acești 18 milioane, dacă pur și simplu s-ar ridica în picioare și ar păși înainte, în jurul instituțiilor care au pretenții, în jurul Parlamentului, în jurul Guvernului, fără niciun fel de scandal, fără niciun fel instrument de torturi și voluri, fără nicio armă. Și dacă poporul s-ar scula în picioare, nimeni nu i s-ar putea opune. Asta e soluția pe care o văd eu. Nu cu forța, nu cu urlete, nu cu pedepse, nu cu pușcării, nu cu condamnări, nu cu arestări și dându-i la o parte'', a spus Florin Zamfirescu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Florin Zamfirescu News Magazine
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close