Antena 3 CNN Actualitate Focar de infecţie la maternitatea din Ploieşti. Gândacii umblă peste tot, pacientele se plâng că nu se pot spăla

Focar de infecţie la maternitatea din Ploieşti. Gândacii umblă peste tot, pacientele se plâng că nu se pot spăla

Focar de infecţie la maternitatea din Ploieşti. Gândacii umblă peste tot, pacientele se plâng că nu se pot spăla
de M.Z.    |    05 Noi 2014   •   07:58

La maternitatea din Ploieşti, unde o femeie şi-a pierdut copilul nou-născut, pentru că a fost lăsată să plece la un alt spital cu un taxi, este focar de infecţie. 

 
Gândacii umblă peste tot, iar în duşuri, pacientele nici nu intră, pentru că sunt prea murdare. Totuşi, medicii cer bani mulţi pentru o operaţie de cezariană. Iar cine nu îi are nu este băgat în seama, se plâng femeile.
 
Deşi în maternitatea din Ploieşti condiţiile sunt mizere, culmea, autorităţile dau vina tot pe paciente pentru halul în care arată spitalul.
 
"Depinde şi de modul de comportament al pacientelor, faptul că vin cu mâncare", spune Fabioara Ionescu, administrator public al judeţului Prahova.
 
În plus, femeile se plâng că, fără să dea şpagă, nimeni nu le bagă în seamă în spital. 
 
Ministerul Sănătăţii a sesizat Parchetul în cazul maternităţii, după ce o gravidă a fost trimisă cu taxiul la Bucureşti, să nască. Copilul a venit pe lume în maşină, dar a murit. 
 
Managerul spitalului a fost demis, iar medicul şi asistenta care i-au refuzat internarea au fost suspendaţi din funcţie. 
 

×
Subiecte în articol: Ploiești gandaci
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close