Antena 3 CNN Actualitate Fost ministru al Sportului, acuzat de violență conjugală! Fosta soție publică dovezi compromițătoare

Fost ministru al Sportului, acuzat de violență conjugală! Fosta soție publică dovezi compromițătoare

Un fost ministru al Tineretului și Sportului este acuzat de violență conjugală. Cea care i-a fost soție a publicat pe Facebook un certificat medico-legal din 10 iunie 2013, în care se constată că a fost agresată de soț.

Fost ministru al Sportului, acuzat de violență conjugală! Fosta soție publică dovezi compromițătoare
Sursa foto: Foto: gov.ro
18 Ian 2020   •   14:05

Este vorba despre Carmen Matei, până anul trecut căsătorită cu senatorul Bogdan Matei, 39 de ani, ministru al sportului în Guvernul Dăncilă, scrie Libertatea

“Momente din căsnicia cu dl senator (fost ministru) Matei Constantin Bogdan… Va urma…”, scrie în postarea femeii de pe un site de socializare, în dreptul copiei unui certificat medico-legal din 10 iunie 2013, în care se constată că a fost agresată de soț.

Carmen a fost căsătorită cu politicianul vâlcean din 2007 până pe 18 aprilie 2019 și au împreună un băiat de 10 ani. “Divorțul a fost finalizat, custodia lui Ianis e comună”, a mai spus ea pentru Libertatea.

Femeia a confirmat pentru Libertatea că motivul invocat de ea la divorț e violența conjugală, și a spus că, pentru moment, nu mai vrea să relateze alte episoade.

Contactat de Libertatea, senatorul susține că-și va acționa fosta parteneră de viață în instanță.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close