Antena 3 CNN Actualitate Fratele femeii din Ploiești ai cărei gemeni au căzut de la etaj: ”Făcea prostituţie, se plimba cu mașini scumpe și copiii mureau de foame”

Fratele femeii din Ploiești ai cărei gemeni au căzut de la etaj: ”Făcea prostituţie, se plimba cu mașini scumpe și copiii mureau de foame”

Doi gemeni, băiat și fată, de doi ani, au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii, din Ploiești.

Fratele femeii din Ploiești ai cărei gemeni au căzut de la etaj: ”Făcea prostituţie, se plimba cu mașini scumpe și copiii mureau de foame”
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2021   •   11:49

Din primele date aceștia se aflau în dormitor, în timp ce mama făcea LIVE pe Facebook, în altă cameră. Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi, în ciuda manevrelor de resuscitare incepute de către medici.

În imaginile respective urcate pe contul de socializare, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte. 

Pe imaginile video care au intrat în posesia anchetatorilor se aud sirenele ambulanțelor care intervin pentru salvarea celor doi copii.

Familia se mutase în apartamentul situat la etajul 10 în urmă cu doar două zile, iar în momentul producerii tragediei cei doi copii se aflau într-o altă cameră. Ei s-au urcat pe un scaun situat lângă geam și au alunecat. Primul copil căzut a fost fetița, apoi a căzut și băiatul.

Părinții celor doi sunt acum în stare de şoc.

”Erau gemenii mei, dar ea a trecut copiii pe numele lui bărbat-su’. Cum era mama copiilor? Era bine, era bună, le aducea de toate. Nu ştiu cum s-a ajuns la cazul ăsta. Am aici un LIVE făcut în care Alina (n.r.o prietenă) era în cameră cu copiii” a povestit fostul soț, pentru Antena 3.

Andreea, mama gemenilor, mai avea un copil de 5 ani și se pare că a practicat prostituția în Italia. Fratele femeii a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Antena3. 

”Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani” ne-a spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii. 

Mama copiilor, la Psihiatrie în stare de şoc

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48. Dacă calculăm orele ce apar pe Live-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, cam aceasta ar fi ora.

Miercuri seara, după tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Acum, femeia este internată la Psihiatrie, în stare de şoc.

 

×
Subiecte în articol: Ploiești gemeni
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close