Antena 3 CNN Actualitate Fostul ambasador al României la Belgrad, implicat într-un ACCIDENT RUTIER

Fostul ambasador al României la Belgrad, implicat într-un ACCIDENT RUTIER

Fostul ambasador al României la Belgrad, implicat într-un ACCIDENT RUTIER
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2013   •   18:20
Fostul ambasador al României la Belgrad Ştefan Glăvan a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier în apropierea municipiului Lugoj, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit în afara şoselei, fără ca acesta să fie rănit, conform Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că la intrarea în localitatea Iosifălău din judeţul Timiş a avut loc un accident rutier în care a fost implicat fostul ambassador al României la Belgrad Ştefan Glăvan.
"Şoferul se îndrepta cu maşina spre Timişoara, iar în dreptul localităţii Iosifălău, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, maşina ieşind în afara părţii carosabile şi ajungând pe câmpul de lângă şosea", a declarat Mirela Drăghicioiu, conform Mediafax.
Potrivit acesteia, şoferul nu a fost rănit şi a ieşit singur din maşină, nefiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. 
În urma accidentului maşina în care se afla fostul demnitar a fost grav avariată.
Conform sursei citate, în urma accidentului Glăvan a fost amendat de poliţişti.
Ştefan Glăvan a fost ambassador al României la Belgrad în perioada 2000-2004. De asemenea, în perioadele 1990-1992 şi 1996-2000 el a fost senator, respectiv deputat.
 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close