Antena 3 Actualitate Fotografie exclusivă din deplasarea lui Sorin Grindeanu în Insulele Azore. Prima reacție a fostului premier

Fotografie exclusivă din deplasarea lui Sorin Grindeanu în Insulele Azore. Prima reacție a fostului premier

de S.T.    |    22 Iul 2019   •   13:07
Fotografie exclusivă din deplasarea lui Sorin Grindeanu în Insulele Azore. Prima reacție a fostului premier

Sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) arată că Sorin Grindeanu și consiliera sa Cătălina Miriță au fost în Insulele Azore, pe bani publici, la o Plenară de comunicații poștale.

Cei doi au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului. Pentru că nu au stat până la finalul evenimentului, Grindeanu și Miriță nu apar în pozele de grup, scrie libertatea.ro.

Sorin Grindeanu: „Nu am nimic de ascuns”

„Nu am nimic de ascuns. Biletele de întoarcere sunt diferite pentru că nu s-au găsit bilete pentru toţi membrii delegaţiei la toate cursele. 

Este o minciună că eu şi consiliera mea, Cătălina Miriţă, nu apărem în fotografiile de grup. A fost o întâlnire foarte importantă. Sunt două întâlniri pe an de acest gen la care participăm.

Nu eu am decis să aibă loc în Insulele Azore. Anul trecut, de exemplu, a fost la Oslo”, a spus Sorin Grindeanu.

Fotografie exclusivă din deplasarea lui Sorin Grindeanu în Insulele Azore:

Citiți și:

Grindeanu își apără cele două sexy-consiliere: „Sunt criteriile mele, nu vreau să intru în amănunte”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close