Antena 3 CNN Actualitate Fratele Mădălinei Manole nu mai e lăsat să posteze poze cu artista. "Fostul meu cumnat mă dă în judecată. Vrea să-mi bage pumnul în gură"

Fratele Mădălinei Manole nu mai e lăsat să posteze poze cu artista. "Fostul meu cumnat mă dă în judecată. Vrea să-mi bage pumnul în gură"

Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole, a anunţat că îl va da în judecată pe Petru Mircea, fostul soţ al artistei.

Fratele Mădălinei Manole nu mai e lăsat să posteze poze cu artista. "Fostul meu cumnat mă dă în judecată. Vrea să-mi bage pumnul în gură"
Sursa foto: Colaj Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Iul 2021   •   10:51

Totul după ce Petru Mircea l-a acţionat pe el în instanţă pentru că postează fotografii cu Mădălina Manole. În plus, fostul soţ al artistei i-ar fi interzis lui Marian Manole să mai folosească numele Mădălina Manole, pe motiv că este marcă înregistrată chiar de el.

Astfel, fratele Mădălinei Manole este hotărât să meargă şi el în instanţă şi spune că va vinde din lucrurile artistei, ca să aibă bani de avocat.

"Dragi fani ai Mădălinei, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! 

Marian Manole: "Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui"

Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt:

1). Postez poze cu casa lui. 2). Postez poze cu copilul lui. 3). Postez poze cu soţia lui, Magda! Și spune el că este ilegal şi şocant!!! Postez poze cu Magda, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduţa îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda! Normal! Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Drepturile folosirii acestui brand îi apartţn lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! (...) Este sora mea și nici o lege din ţara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!

El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la moartea ei se vorbește despre Ea! (...) Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice! N-ar fi rău! 

Marian Manole: "El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz!"

Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță! 

Trebuie să înfrunt "balaurul"! Sau facem chetă, punem mâna de la mâna și îi oferim "săracului" ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n-am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Mădălinei!

Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!", a scris Marian Manole, pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close