Funeriu: Eu ocup legal locuinţa RA-APPS, spre deosebire de alţii

de M.Z.    |    16 Ian 2013   •   22:04
Funeriu: Eu ocup legal locuinţa RA-APPS, spre deosebire de alţii Foto: Intact Images

Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu a declarat, miercuri, că el ocupă legal locuinţa RA-APPS şi, în plus, apreciază că este o idee bună publicarea listei de chiriaşi de către Guvern, cu condiţia ca aceasta să fie completă.

"Eu ocup locuinţa în conformitate cu prevederile legale, spre deosebire de alţii. Nu e niciun secret, e publicată şi în Monitorul Oficial", a spus Funeriu, informează Mediafax.

Daniel Funeriu Fostul spune că i-a fost repartizat de RA-APPS apartamentul de 209 mp din strada Eminescu, în sectorul 2 al Capitalei, de când a fost numit ministru al Educaţiei în Guvernul Emil Boc.

El a adăugat că plăteşte întreţinerea şi celelalte cheltuieli aferente locuinţei şi că nu a acumulat datorii în acest sens.

"Nu am nimic cu publicarea listei chiriaşilor de către Guvern, e o idee bună, cu condiţia să fie integrală. Senzaţia mea este că lista publicată nu e completă",  a mai spus Funeriu.

Potrivit listei publicate miercuri de Guvern, printre persoanele care ocupă locuinţe de protocol cu decontarea cheltuielilor de către instituţie se află şi consilierul prezidenţial Daniel Funeriu (chirie de 1.278 lei raportată la o suprafaţă de 209 mp).

Guvernul a dat publicităţii astăzi lista chiriaşilor RA-APPS pe care se regăsesc 285 de persoane.

Printre acestea se numără şi fostul preşedinte al Senatului, Mircea Geoană
. Vezi cum se apără fostul preşedinte al Senatului

Un consilier al unui consilier prezidenţial se află şi el pe lista celor care locuiesc într-un imobil RA-APPS


Alegeri 2020
Parteneri
x close