Antena 3 CNN Actualitate Funeriu nu ar fi promovat examenul de bacalaureat din prima încercare, conform unui telespectator Antena 3

Funeriu nu ar fi promovat examenul de bacalaureat din prima încercare, conform unui telespectator Antena 3

Funeriu nu ar fi promovat examenul de bacalaureat din prima încercare, conform unui telespectator Antena 3
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Iul 2011   •   20:37

Ministrul Funeriu ar trebui să ştie ce înseamnă să ai probleme la examenul de bacalaureat. S-a aflat el însuşi în situaţia aceasta. Conform datelor furnizate de un telespectator al Antenei 3, Funeriu nu ar fi reuşit să treacă de proba scrisă, dar ar fi primit o a doua şansă la examenul oral. Ministrului i s-a reproşat de mai multe ori că nu şi-a echivalat studiile în România. 

După ce a picat probele scrise, el a primit o a doua şansă la oral, potrivit datelor furnizate de un telespectator. Datele acestea ar explica de ce a avut Funeriu reţineri, până acum, să-şi echivaleze studiile în România.

Daniel Funeriu a refuzat să intre în direct la emisiunea „La Ordinea Zilei“ pentru a explica situaţia, dar a declarat unui reporter Antena 3 care l-a sunat că a luat exemenul din prima.

În Franţa, pentru a lua Bacul trebuie să obţii cel puţin 10 puncte dintr-un total de 20. Pentru elevii care au obţinut între 8 şi 10 puncte se organizează un examen suplimentar oral din două materii. Dacă elevul obţine 10 din 20 de puncte după examenul suplimentar, atunci bacalaureatul este trecut, dar la limită.



Ştire în curs de actualizare.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close