Antena 3 CNN Actualitate Furtunile au măturat nord-vestul României. Ploile torenţiale au inundat casele, drumurile au fost blocate

Furtunile au măturat nord-vestul României. Ploile torenţiale au inundat casele, drumurile au fost blocate

Furtunile au măturat nord-vestul României. Ploile torenţiale au inundat casele, drumurile au fost blocate
11 Iun 2012   •   07:31

Grindina şi ploile căzute în nord-vestul ţării au făcut ravagii în mai multe localităţi. Străzile au fost acoperite de ape iar mai multe case au fost inundate. În Dej, şi vântul a creat probleme după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi, iar în Hunedoara Drumul naţional 7A fost blocat de ape, iar traficul deviat.

În comuna sibiana Gura Raului iadul a coborat pe pamant. A plouat torrential mai bine de doua ore si jumatate si aproape o ora au durat reprizele in care a cazut grindina.

Natura s-a dezlănţuit si la Satu Mare. În doar câteva minute, şoselele din oraş au fost albe.

O ploaie torentiala de jumătate de oră a făcut probleme grave aseară şi la Dej. Apa a umplut drumurile în scurt timp, iar vântul puternic a pus copacii la pământ. La marginea oraşului a fost cel mai rau. Mai multe case au fost inundate de şiroaiele de apă.

Drumul Naţional 7 a fost şi el  blocat de ape şi a fost nevoie de devierea traficului. Câteva zeci de case din mai multe localităţi hunedorene au fost inundate, trenurile au fost blocate în gări pentru că traficul feroviar a fost întrerupt între Deva şi Arad.

Meteorologii au emis duminică o avertizare cod galben de ploi, vijelii şi grindină. Avertizarea este valabilă până în această seară.


×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close