Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea: Eu nu am văzut accidentul. Am ales să tac din respect pentru familia poliţistului

Gabriel Oprea: Eu nu am văzut accidentul. Am ales să tac din respect pentru familia poliţistului

Gabriel Oprea: Eu nu am văzut accidentul. Am ales să tac din respect pentru familia poliţistului
26 Oct 2015   •   11:05

Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a susţinut o declaraţie de presă la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Declaraţia ministrului Gabriel Oprea vine la aproape o săptămână de la accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, care însoţea coloana oficială a vicepremierului.

Vicepremierul a precizat că, din respect pentru familia poliţistului decedat, a decis să nu facă declaraţii publice imediat după accident. "Am ales să mă asigur că familia lui Bogdan Gigină ştie cât de mult regret pierderea acestuia", a spus vicepremierul. 

„Eu nu am văzut accidentul, nu am ştiu că este vorba despre un accident. (...) Abia după ce depăşisem locul accidentului, am aflat ce s-a întâmplat”, a declarat Gabriel Oprea. 

Gabriel Oprea a menţionat că este extrem de îndurerat de această pierdere, dar că ştie că a făcut tot ce era omeneşte posibil pentru salvarea vieţii.  

Speculaţia ca ar fi utilizat echipajul de însoţire în trafic fără temei legal e complet nefondată, a mai declarat Gabriel Oprea. 

Procurorii aşteaptă rezultatele expertizei în cazul tânărului poliţist care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă.  Anchetatorii au solicitat atât de la Ministerul de Interne cât şi de la Poliţie toate documentele privind reglementarea coloanelor oficiale, dar şi date concrete despre coloana oficială din care făcea parte tânărul poliţist.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close