Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea, prima reacție la dosarul Maior: „Îl știu pe Tiberiu Urdăreanu de când era locotenent. De la prietenie la ură se trece imediat”

Gabriel Oprea, prima reacție la dosarul Maior: „Îl știu pe Tiberiu Urdăreanu de când era locotenent. De la prietenie la ură se trece imediat”

Gabriel Oprea, prima reacție la dosarul Maior: „Îl știu pe Tiberiu Urdăreanu de când era locotenent. De la prietenie la ură se trece imediat”
23 Mai 2019   •   15:19

Gabriel Oprea, a declarat, miercuri seară, după ce Direcția Națională Anticorupție cere redeschiderea dosarului în care acesta și George Maior i-ar fi cerut lui Tiberiu Urdăreanu suma de 500 de mii de euro pentru campania din cadrul alegerilor prezidențiale din 2014. 

Deschiderea dosarului vine dupa ce Antena 3 a dezvăluit că a existat un denunț în care apărea și numele fostului director de serviciu secret, denunț care nu a fost luat in considerare.  

„Am primit o clasare pe acastă temă. Vreau să vă spun un singur lucru. Pe Tiberiu Urdăreanu îl cunosc de când era locotenent major. M-a sprijinit cu UNPR .Chiar m-am întânit întâmplător cu el și mi-a reproșat că nu puteau să știe și ei că li se fac dosare penale. De la prietenie la ură se trece imediat. Nu mă trag de șireturi cu nimeni”, a declarat Gabriel Oprea, miercuri seară, la B1 TV.

Citește Și Exclusiv. DNA cere redeschiderea dosarului lui George Maior

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea George Maior dosar
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close