Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: "În trei ani de zile, principala preocupare a “primarului de tip nou” a fost să se victimizeze"

Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: "În trei ani de zile, principala preocupare a “primarului de tip nou” a fost să se victimizeze"

Ministrul Gabriela Firea l-a criticat dur pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, despre care a spus că, în trei ani de zile, principala lui preocupare a fost să se victimizeze.

Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: "În trei ani de zile, principala preocupare a “primarului de tip nou” a fost să se victimizeze"
Sursa foto: Gabriela Firea | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2023   •   10:19

Ministrul Gabriela Firea a afirmat că, în trei ani de zile, principala preocupare a primarului Nicușor Dan a fost să se victimizeze că nu ar avea bani și că ar avea datorii lăsate de fosta administrație.

"Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa-zisului salvator, pus în scaunul de primar printr-o campanie mincinoasă! Ce a făcut primarul general în 3 ani de mandat? Apa caldă s-a îngălbenit în afișul de campanie și aburul din duș ar vrea să ascundă rușinea candidatului ajuns primar înșelând bucureștenii.

Cea mai vestită promisiune de campanie a ajuns chiar si de râsul lui Nicușor Dan, întrebat de reporteri despre acest subiect.

Adevărata salvare a primarului general a fost moștenirea lăsată chiar de mine si echipa mea la primăria Capitalei, proiectul în valoare de aproape 280 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a circa 200 km de conducte principale.

Citește și: Cristian Popescu-Piedone: ”De luni mă întorc!” Edilul a fost repus în funcția de primar al Sectorului 5

În 3 ani de zile, principala preocupare a “primarului de tip nou” a fost să se victimizeze că nu ar avea bani și că ar avea datorii lăsate de fosta administrație. Ca justificare de ce nu face nimic, nici măcar să continue proiectele lăsate de mine, unele aproape de finalizare.

Datorii are orice primar atunci când preia mandatul de la fosta administrație, pentru că proiectele se desfășoară în ani de zile.

Dar obligația primarului este să ducă la îndeplinire promisiunile din campanie, să ofere cetațenilor o viață mai bună, prin proiecte adecvate.

În plus, nu este nimic mai fals decât veșnica scuză a lui Nicușor Dan că a plătit datorii și că nu a primit bani suficienți de la Guvern!

A avut și are sume duble sau chiar triple de la guvernele PSD și PNL și, anterior, PNL și USR, față de sumele care erau livrate către Primăria Municipiului București pe perioada când eram eu primar", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close