x close

Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh. Nu o va refuza!”

de A.M.P    |    21 Dec 2016   •   21:29
Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh. Nu o va refuza!” 482

Gabriela Firea a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv real și legal să refuze propunerea PSD la șefia Guvernului, pe Sevil Shhaideh.

Vicepreședintele PSD a dezvăluit, în calitate de fost ziarist, că primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh, în vremea în care aceasta era la Ministerul Dezvoltării.

”Nu veți găsi niciun primar din această țară care să spună că doamna Shhaideh a discriminat primarii pe criterii politice și i-a sprijinit pe unii și pe alții. Când nu a mai ocupat această funcție, ea a fost regretată”, a mai spus Gabriela Firea.

Sevil Shhaideh este propunerea președintelui PSD Liviu Dragnea pentru funcția de premier al României, propunere susținută până acum de grupurile parlamentare PSD și ALDE.

Citeşte mai multe despre:

Gabriela Firea Sinteza Zilei Sevil Shhaideh
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati