Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh. Nu o va refuza!”

Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh. Nu o va refuza!”

Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh. Nu o va refuza!”
21 Dec 2016   •   21:29

Gabriela Firea a afirmat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv real și legal să refuze propunerea PSD la șefia Guvernului, pe Sevil Shhaideh.

Vicepreședintele PSD a dezvăluit, în calitate de fost ziarist, că primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh, în vremea în care aceasta era la Ministerul Dezvoltării.

”Nu veți găsi niciun primar din această țară care să spună că doamna Shhaideh a discriminat primarii pe criterii politice și i-a sprijinit pe unii și pe alții. Când nu a mai ocupat această funcție, ea a fost regretată”, a mai spus Gabriela Firea.

Sevil Shhaideh este propunerea președintelui PSD Liviu Dragnea pentru funcția de premier al României, propunere susținută până acum de grupurile parlamentare PSD și ALDE.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close