Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, solidară cu jurnaliştii Antena 3: Am tot sperat că este doar un coşmar

Gabriela Firea, solidară cu jurnaliştii Antena 3: Am tot sperat că este doar un coşmar

Gabriela Firea, solidară cu jurnaliştii Antena 3: Am tot sperat că este doar un coşmar
de S.T.    |    08 Aug 2014   •   23:49

Gabriela Firea, senator PSD, este alături de familia lui Dan Voiculescu şi susţine postul de televiziune Antena 3, în ciuda abuzului politic şi judiciar.

"Nu-mi venea să cred ce se întâmplă. Am tot sperat că este doar un coşmar şi acesta se va termina. Eu şi familia mea considerăm că este un moment de răscruce", a spus fosta moderatoare a Antenei 3, vineri seară, în cadrul unei Ediţii Speciale.

Potrivit ei, "oamenii care acum se bucură au nevoie de o replică pe măsură, de oameni care gândesc astfel şi care au fost educaţi într-un alt spirit".

După decizia de condamnare a lui Dan Voiculescu, Gabriela Firea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj de susţinere pentru familia lui Dan Voiculescu, dar şi pentru foştii colegi de la Antena 3.

"Sunt cu tot sufletul alaturi de Camelia, Corina si Dana Voiculescu, fiicele domnului Profesor. Este un moment cumplit, ca tatal sa-si piarda libertarea. Imi pare rau si pentru cei 5 nepotei, care stiu ca isi iubesc bunicul nespus, precum si pentru Liana. Le transmit tarie, putere si speranta fostilor mei colegi. Multi dintre ei, prieteni dragi. Suferintele ne intaresc. Rabdarea ne apropie mai mult de Cele Sfinte-singurele care conteaza. Exista o Justitie Divina in fata careia toti vom da socoteala. Pentru o viata demna si placuta lui Dumnezeu, trei repere sunt, dupa mine, importante : Credinta, Familia, Prietenia sincera, dezinteresata. "Sa dea cu piatra cel fara de pacat!", ne-a indemnat Mantuitorul", a scris Gabriela Firea.

Astăzi s-a dovedit clar că sentinţa în dosarul ICA a ţintit inclusiv postul Antena 3. Magistraţii au hotărât că atât sediul cât şi terenul pe care se află clădirea postului de ştiri să fie confiscate.

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ani de închisoare în dosarul Telepatia, unde instanţa a dispus şi confiscarea unor bunuri mobile şi imobile - printre care sechestru pe sediul Antenei 3.

Fondatorul PC a primit astfel pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal
.

Citeşte şi:

Dana Grecu face un tur al sediului Antenei 3 şi îţi arată ce vrea să confişte DNA-ul


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close