Antena 3 CNN Actualitate Gafă de zile mari a unui sucevean. Și-a adus aminte că nu are permis de conducere abia după ce a făcut accident și a mers la Poliție să-l declare

Gafă de zile mari a unui sucevean. Și-a adus aminte că nu are permis de conducere abia după ce a făcut accident și a mers la Poliție să-l declare

Un sucevean și-a adus aminte că nu are permis de conducere abia după ce a făcut accident și a mers la Poliție să-l declare. Polițiștilor nu le venea să creadă că așa ceva poate fi posibil.

Gafă de zile mari a unui sucevean. Și-a adus aminte că nu are permis de conducere abia după ce a făcut accident și a mers la Poliție să-l declare
Sursa foto: Pixabay,.com
de Gabriel Dano    |    17 Iun 2021   •   19:02

Bărbatul s-a prezentat să anunțe că și-a tamponat mașina și să ceară dovadă pentru efectuarea reparației, doar că a omis faptul că nu are permis, deci nu avea ce să caute în trafic la volanul unui autoturism.

Acesta este din satul Corlata, comuna Berchișești, județul Suceava, și a sesizat Poliția că în jurul orei 5.00 dimineața, în timp ce conducea un autoturism, a produs o tamponare pe raza satului Capu Codrului. Tânărul a solicitat eliberarea unei autorizații de reparați pentru autoturismul avariat. Marea surpriză a venit când polițistul i-a solicitat acestuia documentele, potrivit paginii de Facebook Info Trafic RO& UE.

Acela a fost momentul când bărbatul a realizat că îi trebuia și permis pentru a  conduce, chiar și pe un drum comunal din sat.După ce l-au verificat în baza de date oamenii legii au descoperit că, într-adevăr, acesta nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie auto. El a fost verificat și cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Pentru efortul său de a se deplasa la secția de Poliție, polițiștii i-au eliberat bărbatului dovada pentru reparație, dar i-au deschis și un dosar penal pentru conducerea fără permis a unui vehicul.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close