Antena 3 CNN Actualitate Galerie foto! Totul despre decorațiunile exterioare ale unei case

Galerie foto! Totul despre decorațiunile exterioare ale unei case

Atunci când ai posibilitatea de a-ți construi casa de la zero, fix cum îți dorești, vei face totul pentru a atinge perfecțiunea.

Galerie foto! Totul despre decorațiunile exterioare ale unei case
de Georgiana Adam    |    28 Sep 2020   •   16:10

Dacă la interior știi de ce ai nevoie pentru confortul dorit, la exterior, mai ales când vine vorba de fațada casei te ajuta să te documentezi. Fațada casei reprezintă prima impresie, indiferent de cine privește. De aceea, pentru a alege una dintre cele mai atrăgătoare fatade case, este recomandat să  afli cât mai multe despre următoarele elemente: ancadramente pentru uși și ferestre, cornișe, brâuri, coloane.

Ancadramente pentru uși și ferestre - acestea sunt de obicei cele numite ramele ferestrelor și ale ușilor. De regulă sunt realizate conform actualelor cerințe din materiale precum polistiren expandat laminat cu rășină minerală. Pentru a arăta natural și în același timp fluid, ai nevoie de un montaj cu atenție sporită. Acest obiect se încadrează în categoria finisajelor și toată atenția privitorului va cădea pe el.

Cornișe -  acestea sunt necesare pentru a asigura o trecere fluidă de la acoperiș la pereții casei. În același timp oferă o protecție ridicată în fața vântului, zăpezii sau ploii. Similar cu ancadramentele pentru uși și ferestre, cornișele sunt realizate din polistiren expandat laminat cu rășină specială și vor căpăta diferite forme. Cornișele pot fi atât simple, cu design minimalist în stil clasic, cât și moderne, bogate în detalii.

Brâurile - sunt elemente decorative a căror utilitate este delimitarea etajelor unei clădiri. Acestea pot oferi un plus de personalitate unei case și o pot diferenția de celelalte clădiri din cartier. De obicei sunt realizate din polistiren expandat laminat cu rășină pentru a rezista în fața oricăror condiții meteo. După ce sunt montate se va aplica o vopsea lavabilă.

Coloane - de obicei coloanele sunt utilizate pentru a masca în mod estetic plăcut structurile de rezistență ale unei clădiri și a-i oferi un plus de eleganță. De regulă sunt realizate din polistiren expandat cu laminare pentru a fi rezistente la condițiile meteo. De cele mai multe ori acest tip de coloane sunt utilizate în arhitectura caselor cu un stil mai vechi, interbelic și le oferă eleganță în timp ce le accentuează frumusețea.

Dacă te afli în București (sau oriunde in tara) și ai nevoie de profile decorative, caută pe Google “profile decorative Fabrica de profile” și vei găsi exact ce ai nevoie. Fabrica de Profile este singurul producător de profile arhitecturale din polistiren și poliuretan pe plan local cu clienți la nivel internațional. Au și o echipa de consultanti si te pot ajuta sa faci față oricărei provocări în amenajare.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close